WAT BIJ OVERLIJDEN? UITVAARTZORG DIETER RITS PRAKTISCHE HULP OVERLIJDENSBERICHTEN FAQ

Fritz SundermannSection: Algemeen
Beste Dieter,

Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte service.

Vele groeten,

Fritz Sundermann Jr.
Johan 'Jan' KeijzerSection: Algemeen
Beste Dieter
 
Bedankt voor de begeleiding en verzorging van het afscheid van onze vader.
Alhoewel u (vaak last minute) input kreeg van verschillende familieleden heeft u al onze wensen en vragen weten te verwerken in een afscheidsmoment zoals de familie het wilde.

Met vriendelijke groeten
Judica Keijzer

Joseph D'hondtSection:
Beste Dieter, De familie wil u bedanken, voor de mooie,serene gebedsdienst van onze papa, Joseph D'hondt die jij bent voorgegaan op 10 maart ll in de kerk van Hove.Wij zijn enorm blij dat we bij jou terecht zijn gekomen. Langs deze weg nogmaals bedankt. Chris D'hondt
Luc Van AkeleyenSection:
Beste Dieter, Bedankt voor de mooie uitvaartplechtigheid van papa. Bedankt om je tijd te nemen om te luisteren naar ons en bedankt voor je vriendelijke en perfecte service. De afscheidsdienst kon niet mooier geweest zijn, mede dankzij jou voorgang en mooie teksten. Op deze momenten in het leven is alles somber en weet je niet waar je hoofd staat en moet je iemand kiezen om de uitvaart te regelen. Wij zijn enorm blij dat wij voor jou gekozen hebben!!!
Leo BossaertsSection:
Beste Dieter,
 
Graag nog een welgemeend woord van dank voor het afscheid van ons vake, Leo Bossaerts, deze zomer. Het was mooi hoe je de wensen van onze familie begreep en soepel hebt gewerkt om dit mee waar  te maken, aanwezig en toch bescheiden op de achtergrond. We kijken er tevreden op terug.
 
Nogmaals dank en een aangenaam eindejaar,

Bea Bossaerts