WAT BIJ OVERLIJDEN? UITVAARTZORG DIETER RITS PRAKTISCHE HULP OVERLIJDENSBERICHTEN FAQ

Overlijdensbericht in de krant

Vanzelfsprekend is uitvaartzorg Dieter Rits uw eerste aanspreekpunt bij het verlies van een dierbare. Ook voor de gewenste publicatie van een overlijdensbericht in bepaalde kranten.  Er zijn in Vlaanderen nog twee krantengroepen: mediahuis en de persgroep. Bij mediahuis kan u terecht voor Gazet van Antwerpen, De Standaard, Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg, net zoals de website www.inmemoriam.be. Onder De Persgroep ressorteren dan weer Het Laatste Nieuws en De Morgen.
 
U kan zelf Mediahuis contacteren via 011/87.82.15 of [email protected]  en De Persgroep via 02/454.29.07 of [email protected].  Eenvoudiger is dat Dieter Rits dit ook voor U snel en vlot regelt, terwijl U rouwt en andere zaken om het hoofd heeft.  We bepalen samen de tekst, het formaat, verschijningsdatum en of er een foto bijgeplaatst wordt. Ook op deze website wordt het overlijden gemeld.
 
Naast de mededeling van een recent overlijden (door nabestaanden, werkgever of andere instanties) kan men ook een rouwbericht “als enige kennisgeving” van het overlijden laten plaatsen door de begrafenisondernemer. Dit is dan in de plaats van het rondsturen of uitdragen van de rouwbrieven. Soms plaatst men het bericht pas in de krant na de begrafenis als kennisgeving.
 
In de krant kan men ook een “dankbetuiging” of “herdenkingsbericht” plaatsen. Uw contactpersoon bij Dieter Rits zal U ook in dit onderdeel van de uitvaartzorg bijstaan.
 

Terug naar FAQ