WAT BIJ OVERLIJDEN? UITVAARTZORG DIETER RITS PRAKTISCHE HULP OVERLIJDENSBERICHTEN FAQ

Fritz SundermannSection: Algemeen
Beste Dieter,

Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte service.

Vele groeten,

Fritz Sundermann Jr.
Louisa VermeirenSection:
Dag Dieter en collega’s,
 
De familie was vol lof over heel de organisatie van de dienst! Hoe ze vanaf het begin tot einde geholpen en gesteund geweest zijn. Dat ze geen zorgen hebben moeten maken en alles heel vlot verlopen is.
 
Dank voor heel jullie team!! 

Met vriendelijke groeten,
Manu

Van RegenmortelSection:
Dank aan Dieter, Els en Océane .... een team met elk een eigen rol maar perfect op elkaar ingespeeld. Dieter, die als eerste kort na het overlijden met zijn rustige en serene aanpak de nabestaanden geruststelt en hen verzekert dat het verlenen van een passend afscheid onze prioritaire en gezamenlijke bekommernis is. Ook daarna blijft hij op de achtergrond in alle bescheidenheid de regie in handen houden. Els, de rechterhand van Dieter die met een perfectionisme haar eigen en behept met veel ervaring de organisatie van het afscheid verder in goede banen leidt. Creatieve suggesties schuwt ze niet maar zonder die op enigerlei wijze op te dringen en met grote openheid naar de persoonlijke wensen van de nabestaanden. Océane, die met haar warme en vriendelijke verschijning overal de nodige ondersteuning biedt. Dankzij hun professionele en menselijke aanpak konden wij van "voke" afscheid nemen in een warme en persoonlijke setting. Thans roept het afscheid nog veel tristesse en weemoed op maar we zijn ervan overtuigd dat we dit snel zullen koesteren als een warme en mooie herinnering.
Veel dank. Kinderen van Dries Van Regenmortel
Betty DomSection:
Met dank en veel waardering voor de zorg waarmee Els, Francis en Océane de afscheidsdienst van mijn echtgenoot Mil Peeters ter harte hebben genomen. Ook een speciale dank om de as zo mooi uit te strooien ❤️
Rita ClaessensSection:
Aan Dieter, Els, Océane, het hele team, graag willen wij jullie bedanken voor de mooie, warme afscheidsplechtigheid die jullie met veel zorg hebben gedaan voor onze broer Guy, we waren misschien soms een beetje " te druk", maar alles kwam goed, jullie gaven ons rust, alles kwam in orde, het was op maat.
Els, dank je wel omdat je alles zo mooi aan elkaar verwoord hebt, je hebt mijn tekst gelezen zoals ik het bedoelde, dank je wel, de beelden en muziek vloeiden mooi in elkaar Warme groeten van Eddy, Greet en Rita Claessens