WAT BIJ OVERLIJDEN? UITVAARTZORG DIETER RITS PRAKTISCHE HULP OVERLIJDENSBERICHTEN FAQ

Uitvaartboetiek

In de winkel van Uitvaartzorg Dieter Rits vindt u een aantrekkelijk gamma aan urnen, onopvallende sierurnen, herinneringsjuwelen, ashangers, asjuwelen. Vaak zijn dergelijke objecten van de hand van kunstenaars die veel emotie en symboliek verwerken in hun werk.
 
Om een symbolische hoeveelheid as te bewaren, zijn er esthetisch aantrekkelijke juwelen zoals asringen en ashangers. Dergelijke herinneringsjuwelen zijn voorzien om de as van uw dierbare overledene te bewaren. Ook deze juwelen worden aangeboden bij Uitvaartzorg Dieter Rits.
 
Na crematie heeft u dan de mogelijkheid om te kiezen voor een asjuweel om een symbolische hoeveelheid as altijd bij u te dragen. Dergelijke herinneringsjuwelen zijn er in verschillende vormen en materialen: van ashangers, over asringen tot tal van andere juwelen.  Al deze sierraden zijn voorzien van een speciale opening, waardoor de begrafenisondernemer dit juweel kan opvullen met een kleine hoeveelheid as van de overledene. Bij glazen asjuwelen wordt het materiaal voor het sieraad samen met de as vervaardigd tot kralen of andere vormen.
 

Terug naar FAQ