WAT BIJ OVERLIJDEN? UITVAARTZORG DIETER RITS PRAKTISCHE HULP OVERLIJDENSBERICHTEN FAQ

Uitvaartkosten

Een begrafenis is helaas vandaag de dag duurder dan je zou denken: een gemiddelde begrafenis kost ongeveer € 3.000,- tot € 9.000,- of meer, afhankelijk van de wensen van de overledene en/of nabestaanden.  Mede dankzij een uitvaartverzekering kan men de betaling van een begrafenis op voorhand regelen. Bijkomende informatie en berekeningen vindt u reeds op  uitvaartkostenplan.corona.be/?ref=DRITS
 
Dieter Rits begeleidt u graag voor een uitvaartzorg met de beste prijs en kwaliteit bij de keuze van producten en diensten. Het budget dient besteed te worden aan de kist of lijkwade, verzorging en opbaring, de dienst (kerkelijk of burgerlijk), de begroeting in het uitvaartcentrum of funerarium, het rouwdrukwerk, publicaties, ceremoniewagens, bloemstukken en kransen, grafmonument of urne, ...  Graag begeleiden en informeren we u over alle mogelijkheden en keuzes met een goed raming der kosten.
 
Crematie zal een beetje duurder zijn dan begraven, omdat er extra kosten gerekend dienen te worden voor de crematie, de transporten en wachttijden, … wat resulteert in een meerprijs van EUR 500,- à EUR 1.000,- in normale situaties. Wanneer men kiest om de crematie te laten plaatsvinden voor de uitvaart vermijdt men al een deel kosten.
 
Waarvoor u ook kiest, uw uitvaartspecialist geeft u kosteloos en professioneel advies over alle aspecten van de uitvaart. Alle wensen van de overledene en nabestaanden worden tot in detail besproken en alle kosten worden zorgvuldig berekend. Zo weet u precies wat u mag verwachten.
 

Terug naar FAQ